Toiminnot

Oikeuden puolesta

 

Ammattitaitoisesti

Luottamuksellisesti

Asiaasi paneutuen

Asiantuntijat

Kaius Peltonen

(kuva päivityksessä) juristi, OTM
Ammattiurheilun lomassa valmistuin oikeustieteen maisteriksi vuonna 2016. Lentopalloilin ammatikseni Suomen ja Ruotsin pääsarjoissa noin kymmenen kauden ajan. Tätä ennen pelasin läpi nuorisomaajoukkueet ja toimin myös ikäluokkani maajoukkueen kapteenina. Jo opiskeluaikana työskentelin avustavana juristina lakitoimistossa, sekä vastasin muun muassa konkurssiperinnästä ja yrityssaneerausasioista yhtiön perintäpuolella. Minulla on näin ollen jo yli kymmenen vuoden työkokemus lakialalta monipuolisesti erilaisten toimeksiantojen osalta.

Pääosan työurastani olen työskennellyt työ- ja virkamiesoikeudellisten asioiden parissa. Urheilutaustaustastani johtuen suurin mielenkiintoni kohdistuu urheiluoikeuteen, erityisesti pelaajasopimuksiin. Tein pro gradu-työni pelaajasopimuksista yhteistyössä jalkapallon pelaajayhdistyksen kanssa. Olin myös perustamassa joukkueurheilijoiden pelaajayhdistystä, Joukkueurheilijat ry:tä vuonna 2021. Joukkueurheilijat ry on lentopallon, salibandyn, koripallon ja pesäpallon pelaajien etua ajava yhdistys. Avustan säännöllisesti urheilijoita, etenkin lentopalloilijoita heidän sopimusasioissaan ja minulla on toimiva kontaktiverkosto urheilun eri toimijoiden keskuudessa. 

Juristina olen helposti lähestyttävä, avulias ja ammattitaitoinen. Pyrin aina palvelemaan asiakasta siten, että asiassa päästään parhaiten oikeudenmukaiseen ja kustannustehokkaaseen ratkaisuun.

Jouni Pulkkinen

juristi, varatuomari
Olen ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen juristi. Asiakkaana saat minusta periksiantamattoman juristin, jolla on kuitenkin rohkeutta kertoa, milloin ei kannata hakata päätä seinään. 

Olen viimeiset 15 vuotta työskennellyt rikosoikeuden parissa ja hoidan lakiasiaintoimistomme rikosasioiden toimeksiannot toimien sekä epäillyn että rikoksen uhrin (asianomistajan) avustajana.

Erityisosaamistani ovat myös työ- ja virkamiesoikeudelliset asiat, kuluttaja- ja asuntokauppariidat sekä ympäristöoikeudelliset asiat. 

Olen pidetty kouluttaja ja luennoitsija, joka osaa puhua kohdeyleisö huomioiden.

Henri Ryhänen

juristi, varatuomari, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, SM
Kaksi eri tutkintoa ja hyvin erilaista urapolkua. Toimin Suomen ilmavoimissa lentoupseerina vuoteen 2009 asti ja oikeustieteen maisteriksi valmistuin vuonna 2013. Suomen Asianajajaliiton asianajajatutkinnon suoritin vuonna 2016 ja tuomioistuinharjoittelun tein Pirkanmaan käräjäoikeudessa vuonna 2022.

Juristiurani aikana olen työskennellyt asianajoalalla ja viranomaisessa hoitaen sopimusoikeuteen, julkisiin hankintoihin, rikosoikeuteen sekä työ- ja virkamiesoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Kokemusta on myös konkurssiasioiden ja yrityssaneerausten, rakennusurakkariitojen ja taloyhtiöjuttujen hoitamisesta.

Ilmavoimien motto ”Qualitas Potentia Nostra” (laadussa on voimamme) on ammatillisen toimintani perusta myös juristin työssä.